Volledig scherm
© Menno Boon

Stadscafé verstrekt camerabeelden van ernstige mishandeling Oss

OSS - Stadscafé De Ontmoeting heeft de politie camerabeelden gegeven die mogelijk meer leren over de ernstige mishandeling die donderdagavond plaatshad buiten de uitgaansgelegenheid. In de straat Eikenboomgaard raakte een 30-jarige Ossenaar ernstig gewond aan zijn gezicht. Een 34-jarige plaatsgenoot meldde zich zaterdagochtend bij de politie en wordt gezien als mogelijke verdachte. Sjoerd Bijkersma van De Ontmoeting vraagt zich af of de politie iets heeft aan de beelden. Hij heeft geen flauw idee wat er precies is gebeurd met het slachtoffer. "Het politie-onderzoek loopt. Onze mensen hebben ze snel mogelijk bijstand verleend en het slachtoffer heeft eerste hulp gekregen in de ambulance. We hopen dat het hem snel weer goed gaat."

De ernstige mishandeling vond donderdag rond 23.30 uur plaats buiten De Ontmoeting. De bevrijdingsdagfestiviteiten op straat waren toen net een halfuurtje afgelopen en het feest was inmiddels naar binnen verplaatst. De politie wil naar buiten toe inhoudelijk niet reageren op verhalen van getuigen omdat nog niet iedereen is gehoord en verhalen mogelijk de komende verklaringen beïnvloeden.

De politie kan ook niet zeggen hoe het op dit moment met het slachtoffer is. Vrijdag, een dag na de mishandeling, bracht ze nog naar buiten dat het slachtoffer nog niet aanspreekbaar was.

Oss, Uden e.o.