Volledig scherm
PREMIUM
De aanhouding van de vier inzittenden van de Opel op de Johannes Zwijsenlaan in Oss. © Politie Oss

Steekpartij Oss was geen verkeersruzie, Drutenaren verdacht van poging tot doodslag

OSS - Geen verkeersruzie maar een geplande ontmoeting in Oss die uitdraaide op een poging tot doodslag en vrijheidsberoving. Dat is de voorlopige conclusie van politie en justitie na vijf dagen onderzoek naar het gewelddadige treffen tussen zeven mannen op zaterdagavond.

Drie jonge mannen uit Druten zitten nog vast na het incident. Zij zaten zaterdag samen in een Seat en hadden kennelijk een ontmoeting met vier mannen die in een Opel Vectra reisden. ,,Tijdens de ontmoeting ontstond er ruzie tussen de twee partijen. Een van de inzittenden van de Opel  Vectra is vervolgens door de mannen uit Druten in de Seat getrokken. In die auto is hij geslagen en gestoken." Met welk doel de twee partijen elkaar ontmoetten kan OM-woordvoerster Arjanne van der Bijl niet zeggen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”