Volledig scherm
FC Oss, TOP OSS Thijs van Pol © FC Oss

Thijs van Pol keert terug naar Gemert

Na twee seizoenen zijn geluk te hebben beproefd in het betaalde voetbal, keert Thijs van Pol na de zomer teug bij hoofdklasser Gemert. De Astense aanvaller speelde de afgelopen twee jaar bij FC Oss en kwam daarin tot twintig wedstrijden en drie doelpunten. 

In zijn eerste jaar had Van Pol de pech dat Tom Boere met 33 doelpunten in topvorm was. Dit seizoen kreeg hij meer speelminuten, maar zaten enkele blessures hem dwars.

Voor zijn overstap naar FC Oss speelde Van Pol ook al voor hoofdklasser Gemert. Die ploeg is nog in de race voor promotie naar de derde divisie, want Gemert won de eerste periode. De technische commissie van Gemert is zeer blij dat het erin geslaagd is om Van Pol terug naar Gemert te halen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”