Volledig scherm
De Haagse zanger Tino Martin tijdens zijn soloconcert in een uitverkochte Ziggo Dome. © Paul Bergen

Tino Martin is nieuwe opener van Muze Misse: 'Niet vervanger van Boef'

OSS - AFAS Live, Ziggo Dome, Jan Cunenpark. De succesvolle Nederlandstalige zanger Tino Martin is de nieuwe opener van het Osse muziekfestival Muze Misse. Eerder was deze rol weggelegd voor rapper Boef, maar die werd afgezegd na  vrouwonvriendelijke uitlatingen. 

,,Nee, Tino Martin is niet de vervanger van Boef", benadrukt organisator Penny Klamer. ,,We zijn nog bezig met een andere rapper voor de jeugd. Dat wordt ook een bekende naam, maar niet van het kaliber Boef of Lil Kleine. Deze act staat als tweede of derde op het grote podium gepland." 

Tino Martin is de rijzende ster in het Nederlandstalige muzieksegment. Klamer schaart hem in de categorie René Froger en Marco Borsato. ,,Vrouwen lopen met hem weg." 

Binnenkort komt Muze Misse met nog twee namen voor het hoofdpodium op 1 juli in het Jan Cunenpark. Een van die twee is dus een rapper. Eerder werd al bekend dat de Golden Earring het festival in Oss zal afsluiten. Verder staan Roxeanne Hazes en de Funkanizers op het grote podium 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”