Volledig scherm
De Haagse zanger Tino Martin tijdens zijn soloconcert in een uitverkochte Ziggo Dome. © Paul Bergen

Tino Martin is nieuwe opener van Muze Misse: 'Niet vervanger van Boef'

OSS - AFAS Live, Ziggo Dome, Jan Cunenpark. De succesvolle Nederlandstalige zanger Tino Martin is de nieuwe opener van het Osse muziekfestival Muze Misse. Eerder was deze rol weggelegd voor rapper Boef, maar die werd afgezegd na  vrouwonvriendelijke uitlatingen. 

,,Nee, Tino Martin is niet de vervanger van Boef", benadrukt organisator Penny Klamer. ,,We zijn nog bezig met een andere rapper voor de jeugd. Dat wordt ook een bekende naam, maar niet van het kaliber Boef of Lil Kleine. Deze act staat als tweede of derde op het grote podium gepland." 

Tino Martin is de rijzende ster in het Nederlandstalige muzieksegment. Klamer schaart hem in de categorie René Froger en Marco Borsato. ,,Vrouwen lopen met hem weg." 

Binnenkort komt Muze Misse met nog twee namen voor het hoofdpodium op 1 juli in het Jan Cunenpark. Een van die twee is dus een rapper. Eerder werd al bekend dat de Golden Earring het festival in Oss zal afsluiten. Verder staan Roxeanne Hazes en de Funkanizers op het grote podium 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.