Volledig scherm
Geen Oranje-vlaggetjes in Nederlandse straten tijdens dit WK

Toch stiekem een beetje WK-koorts?

Dat Oranje niet meedoet aan het WK dat donderdagavond in Rusland van start gaat, dat weten we onderhand wel.  Maar betekent dit dat je hélemaal niet kijkt, of ben je helemaal voor bijvoorbeeld Marokko of Iran? Of kies je geen partij en kijk je met voetbalmaten gewoon ouderwets álles? Wij horen het graag!

Het Nederlands Elftal mag zich dan na al die taaie wedstrijden niet hebben weten te kwalificeren, maar laat jij daardoor je voetbalpret vergallen? Want 'we' hebben tenslotte nog wel Hakim Ziyech die voor Marokko hoopt goed te gaan scoren, of bijvoorbeeld Alireza Jahanbakhsh voor Iran.

Supporter jij daarom - tijdelijk - een andere land, of kijk je gewoon alle wedstrijden samen met een vaste ploeg? En waar kijk je?  Thuis, in het café, of in een eigen stadionnetje in je achtertuin? Net alsof we meedoen, maar dan niet met Oranje..

Laat het ons weten en vertel ons jouw WK-verhaal. Liefst natuurlijk met een foto als jouw kamer of achtertuin is omgetvoerd tot een knus WK-tribune. Mail naar redactie.oss@bd.nl en lees 

Volledig scherm
De kleur die we nauwelijks zullen zien tijdens dit WK © anp
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”