Volledig scherm
© Stock

Trampolino's maken ook muziek op hun gouden feestje

BERGHEM - Ben je enthousiast muzikant bij de Trampolino's, het regionale orkest voor mensen met een verstandelijke beperking? Nou, dan kun je je gouden jubileum toch echt niet anders vieren en vullen dan met live vertolkte muziek. En dus staan de dames en heren musici komende zondag op het podium van de grote zaal van De Berchplaets in Berghem. 

Met xylofoon, bongo, gitaar, mandoline, sambaballen en de grote favoriet: de platte trom. Daarbij muzikaal begeleid, op accordeon, door de onafscheidelijke bandleider Dick Hermans, die precies een halve eeuw geleden aan de wieg stond van de Trampolino's. 

De muzikanten treden zondagmiddag, tijdens hun besloten feestje met genodigden, op in de nieuwe, wijnrode outfit: een cadeautje van een gulle gever. Niet alleen de Trampolino's zijn met onder meer hun bekendste nummer 'Balalaika' te beluisteren, ook het Megense trio De Megra's en De Gouden Havenzangers zijn te bewonderen. Omdat de Osse burgemeester Wobine Buijs eveneens haar opwachting maakt, hopen de jubilarissen dat ze haar saxofoon meebrengt. Om een moppie mee te blazen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.