Volledig scherm
Jumbo vestigt zich in plaats van Albert Heijn in het nieuwe complex De Berghse. © Fotobureau Ruud Rogier

Tweede Jumbowinkel in Berghem opent op 4 juli zijn deuren

BERGHEM - Jumbo opent op woensdag 4 juli zijn nieuwe supermarkt in Berghem. Dat maakt het bedrijf deze week bekend. Het is de tweede winkel van deze super marktketen in het dorp. 

Jumbo vestigt zich in het nieuwe woon/winkelcomplex De Berghse, naast gemeenschapshuis De Berchplaets. De winkelruimte onder de appartementen was aanvankelijk bestemd voor Albert Heijn, dat hiertoe een huurovereenkomst met projectontwikkelaar Rialto sloot. Winkeluitbater Gerrit van Noort kwam echter in grote financiële problemen en zag daarom af van verhuizing. 

Jumbo houdt in het midden wat de opening van de nieuwe winkel op termijn betekent voor de bestaande aan de Burgemeester van Erpstraat. Deze winkel zit amper tweehonderd meter verderop. Voor de nieuwe winkel is de supermarkt nog op zoek naar personeel. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”