Volledig scherm
De voormalige garage van de pastorie aan de Begijnenstraat in Oss. © Google Streetview

Uitvaartverzorger in Berlicum en Oss failliet

BERLICUM/OSS - DU Uitvaartverzorging, met vestigingen in Berlicum en Oss, verkeert in financiële nood. De eenmanszaak van Gerald Donders is door de rechtbank in Den Bosch in staat van faillissement verklaard.

Het faillissement hindert geen uitvaarten of afscheidsdiensten. Dinsdag, de dag van de uitspraak van de rechtbank, waren er geen 'lopende opdrachten' volgens de Bossche advocaat Maurice Winkels die als curator aangesteld is.

Curator Winkels is een onderzoek gestart en zoekt daarbij contact met crediteuren. Dit wordt bemoeilijkt door het ontbreken van gegevens. De administratie van Donders zou drie maanden geleden verloren zijn gegaan toen de woonboerderij die hij in Elshout huurde, in vlammen opging.

DU Uitvaartverzorging huurt in Oss al jarenlang de voormalige garage van de pastorie naast de Grote Kerk. De parochie is nu één van de schuldeisers. In Berlicum zit de uitvaartverzorger in een pand aan het Reijerspad, dichtbij het centrale Mercuriusplein.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.