Volledig scherm

Vajèn organiseert zomerbenefiet

OIJEN - Ze belooft een concert met veel afwisseling in liedjes en in sfeer. Oijense Vajèn van den Bosch, ook bekend als Voice Kid en als jonge musicalster, vond het tijd om op muzikale wijze geld in te zamelen vóór en meer bekendheid te geven áán taaislijmziekte.

Op maandag 24 juni heeft Vajèn theater De Lievekamp kunnen regelen om er vanaf 20.15 uur een heuse zomerbenefiet aan te bieden. Dat het concert de welluidende titel 'TOM' heeft meegekregen heeft een reden, legt de 15-jarige TBL-scholiere uit. "Tom is oud-klasgenoot van onze Oijense basisschool en nog steeds een goede vriend. Hij lijdt aan cystic fybrosis en wisselt goede met hele slechte momenten af. Voor hem én de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS) ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk geld en aandacht te verdienen."

Meerdere artiesten, waaronder Maaike Widdershoven, Rosalie de Jong en Doris Baaten komen belangeloos optreden. Ook het live combo onder leiding van Stanley Stokkermans doet dat. Toegangskaarten vanaf 29 euro zijn vanaf 6 mei te bestellen aan de theaterkassa van De Lievekamp.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”