Volledig scherm
© Maikel Samuels

Vajèn zet benefiet voor Tom op poten

OSS - Er zijn al flink wat kaarten verkocht voor Zomer BEnefiet TOM, een initiatief van de 15-jarige zangeres Vajèn uit Oijen. De opbrengst gaat naaronderzoek voor de taaislijmziekte waar haar vriend Tom aan lijdt.

Vajèn van den Bosch heeft een groot aantal zangers, zangeressen, musici, dansers en theatermakers bereid gevonden om mee te werken aan 'Zomer Benefiet Tom'.

Dat zijn onder anderen Maaike Widdershoven (o.a. musical 'Aspects of Love' en musical 'Volendam' ), Ton Sieben (o.a. musical 'Miss Saigon' en 'Titus, de musical') en Rosalie de Jong (o.a. musical 'De Jantjes' en 'Droomvlucht') en natuurlijk haar zusje Venna van den Bosch.

Ook leerlingen van de Talentenklas en de Talententop van Stichting Oss Cultureel dragen hun steentje bij aan dit concert.

Hoe Vajèn dit allemaal voor elkaar gekregen heeft en meer over haar leventje als musicalartieste, is maandag te lezen in een interview in het Brabants Dagblad

'Zomer Benefiet TOM' is 24 juni in de Lievekamp in Oss. Kaarten kosten 29 euro per stuk.

This is a clip about the The Voice Kids participant Vajén van den Bosch. she's currently in the final of The Voice Kids. She's only 13 years old and she has the star-quality. She played in the musical "Droomvlucht" wich is seen quiet a lot.

Oss, Uden e.o.