Volledig scherm
PREMIUM
Vrienden en familie helpen opruimen bij Café Zaal 't Berghje in Oss waar vorige week een explosief afging. © Paul Driessen

Van Geffen over roerige tijd als locoburgemeester Oss: 'Ik kan elke beslissing prima uitleggen'

OSS - In de roerige laatste weken van de vakantie werd Kees van Geffen plots de meest besproken bestuurder van Oss. Hoe kijkt hij op die periode terug?

Eerst was er de commotie rond de kermisfeesten, toen de explosie bij ’t Berghje. In beide gevallen kreeg de gemeente de nodige kritiek en in beide gevallen mocht wethouder Kees van Geffen tekst en uitleg geven. Doorgaans is hij ‘slechts’ de tweede vervanger van de burgemeester. Maar door vakanties van Wobine Buijs en Frank den Brok vielen de twee lastigste dossiers van deze zomer plots op zijn bordje.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”