Volledig scherm
De deelnemers team De Zoef © Organisatie

Veilingavond voor Alpe d'HuZes in Het Wild levert 14.000 euro op

HET WILD - Bij een veilingavond voor Alpe d'HuZes in buurtschap 't Wild werd zaterdag de lieve som van 14.000 euro ingezameld. Het enorme bedrag van komt geheel ten goede komt aan team De Zoef die op die op 7 juni ter nagedachtenis en uit respect voor Johan 'De Zoef" de Alpe d'Huez beklimmen. 

De verwachtingen waren groot,  maar de zenuwen van de organisatie buurtschap 't Wild stonden zaterdagavond strak. Hoeveel mensen zouden op de veilingavond afkomen?  Aan het aanbod van spullen en diensten lag het niet, dat was gigantisch.  Veel prachtige veiling-items en geldprijzen voor de loterij. Allemaal geschonken door mensen en bedrijven die het goede doel, de strijd tegen kanker, een warm hart toedragen. Café De Wildse Hut liep zaterdagavond vol met mensen gewapend met biednummers. 

Allemaal meelevend publiek die allemaal hun bijdrage leverden in groot en klein. De aanstekelijke begeleiding van veilingmeester Ton van Hooft zorgde er voor dat de items voor een goed bedrag de deur uit gingen. Hij startte met veel vaart en routine de kavels van tegoedbonnen tot huur materieel, bedrijfsbezoek, bouwbenodigdheden, overnachtingen B&B, een jaar lang eieren, fustjes bier, een geheel verzorgde barbecue, een halve dag tuinklussen, gereedschap etc. 

Onder toeziend oog van mr. H.G.M. van der Westen van Boskamp & Willems Advocaten werd gedurende de avond de trekking van de loterij met leuke geldprijzen verzorgd. Met een indrukwekkend resultaat, waar de organisatie en deelnemers op hun beurt stil van werden.  De hele avond was misschien wel het beste samen te vatten als: geWILDig!

Volledig scherm
Harry van Boekel (links) en veilingmeester Ton van Hooft tijdens kavel 'passagier Truck Pull-wedstrijd'. © A Steenbekkers
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement