Volledig scherm
PREMIUM
Parkeerplaats De Wal. © Peter van Huijkelom

Verbroedering op de Osse parkeerplaats: tijd over? Geef je ticket maar door!

ColumnMa 11 jun: Naast het feit dat een dagje parkeren in het centrum met het nieuwe parkeerbeleid bijna de helft goedkoper is, is er nog een andere prettige bijkomstigheid. Verbroedering, zou ik het bijna willen noemen. Er is namelijk iets opmerkelijks gaande op de grote parkeerplaatsen in en om het centrum van Oss. 

De parkeerplaatsen waar je dus 2,50 euro voor een dag parkeren betaalt. En nee, ik bedoel niet de parkeerhavens waar je vooraf een bonnetje krijgt wat je later moet betalen. Nee, ik bedoel de ‘ouderwetse’ parkeerplaatsen zoals De Wal en Terwaenen/Eikenboomgaard waar je nog gewoon je betaalde kaartje voor je voorruit legt.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”