Volledig scherm
Het voormalige Rabokantoor in Nuland behoudt waarschijnlijk een geldautomaat. © Rabobank Oss-Bernheze

Verkoop kantoren Rabobank in Nuland, Lith en Nistelrode zo goed als rond

OSS - Rabobank Oss-Bernheze heeft een koper gevonden voor de overbodige kantoren in Nuland, Lith en Nistelrode. De kantoren zijn aan drie afzonderlijke kopers toegewezen na een openbare verkoop.

De koper van het kantoor in Nuland aan de Dorpstraat is adviesbureau Gloudemans uit Rosmalen. Dit bureau is gespecialiseerd in onroerende zaken en gebiedsontwikkeling. Gloudemans verhuist met alle medewerkers van Rosmalen naar Nuland. 

,,Op dit moment onderzoeken wij de mogelijkheden of de geldautomaat in Nuland kan blijven bestaan", vertelt Rabodirecteur Corné Roovers. ,,Gloudemans is net als Rabobank van mening dat dit ten goede komt aan de leefbaarheid van het dorp. Wij zijn erg blij dat Gloudemans de intentie heeft om ruimte beschikbaar te houden om de geldautomaat voor Nuland te behouden”.

Voormalig hoofdkantoor

Het voormalige hoofdkantoor van Rabobank Bernheze-Maasland aan de Cereslaan in Heesch gaat binnenkort ook in de verkoop. Het proces hiervoor wordt opgestart. Na een advertentie in de krant krijgt iedereen de kans om zijn belangstelling voor het grote kantoorpand aan de entree van Heesch kenbaar te maken.