Videoclip 'Hou elkaar vast' over spoordrama Oss online

VideoOSS - Sinds vrijdag, is via Youtube de clip te bekijken van 'Hou elkaar vast',  het nummer dat Pieter van Schooten uit Zeeland schreef naar aanleiding van het spoordrama in Oss. Daarbij kwamen vier jonge kinderen om het leven en raakten een kind en een begeleidster zwaargewond. Maandag heeft de herdenking van dit ongeval plaats in Oss. 

De ingetogen clip is woensdagavond opgenomen. Daarop is Van Schooten te zien op piano en de Osse Iris van Nuland op viool. 

Maandag, bij de herdenking van het spoordrama, zal de de clip worden gedraaid op de grote schermen in het TOP-stadion. Zelf is Van Schooten er dan niet bij. Hij vindt net als de gemeente dat de samenkomst vooral voor Ossenaren bedoeld is en volgt de herdenking daarom op tv. 

Vanaf maandag is het lied ook via Spotify te beluisteren. Van Schooten benadrukte  eerder dat hij niets aan het lied wil verdienen.

Volledig scherm
Pieter © Youtube
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”