Volledig scherm
In My Tree. © Teis Albers

Vijf jaar Osse band In My Tree

Vr 12 jan: Het is alweer vijf jaar geleden dat Paul Verschuur en Bert-Jan Kuijpers een muzikale klik vonden in de Osse studio van Verschuur. Het begon als ‘gezellig wat drinken en muziek maken’, maar resulteerde in een compleet nieuwe band genaamd In My Tree.

Inmiddels een gevestigde naam in de Osse muziekscene. Maar ook buiten Oss wint de band steeds meer aan terrein. ,,Het gaat goed met ons. We hebben twee mooie albums gemaakt en we hebben heel veel gespeeld. We hebben veel kroegen gezien, maar stonden bijvoorbeeld ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch”, vertelt Verschuur trots.

Inmiddels zijn er twee albums. ,,We denken nog heel erg over wat we met een eventueel derde album doen. Tegenwoordig wordt muziek bijna altijd online geluisterd en wordt er niet meer naar een heel album geluisterd. Zelfs een grote artiest als John Mayer brengt nu een EP met vier nummers uit in plaats van een compleet album.”

Dromen heeft de blues, folk en americanaband nog genoeg. ,,De ambitie is grenzeloos. We willen onze muziek uiteindelijk toch naar een zo hoog mogelijk plan tillen. Als het meezit zouden we wel in meer zalen als de Groene Engel willen spelen, maar dan wat verder van huis.”

Vanavond, 12 januari, wordt het jubileum gevierd in de Groene Engel. De show start 21.00 uur met het jonge Eindhovense MOOON dat hoge ogen gooide bij DWDD en Paaspop. Om 22.20 uur zijn In My Tree ‘en vrienden’ aan de beurt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'livestreamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'livestrea­mers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.

Oss, Uden e.o.