Volledig scherm
Vijfsterrenfeest in een nieuw jasje © Parry Vermeulen

Vijfsterrenfeest in een nieuw jasje

NEERLANGEL - Het Vijfsterrenfeest wordt dit jaar niet alleen op zaterdag gehouden, maar begint al vrijdagavond bij Bernard Brands in Neerlangel.

Het evenement, dat plaatsvindt bij de Sint Jansstraat in Neerlangel, wordt voor de achtste keer georganiseerd door CV de Schottelzakken.

Quote

Door de feestavond naar de vrijdag­avond te verplaat­sen, hopen wij dat jong en oud massaal feest komt vieren in de grote tent

Johan Kuijpers

,,Door de feestavond naar de vrijdagavond te verplaatsen, hopen wij dat jong en oud massaal feest komt vieren in de grote tent, waar verschillende bands en deejays optreden”, zegt Johan Kuijpers van het organisatiecomité.

Op zaterdag zijn de traditionele activiteiten als volleybal- en jeu-de-boulestoernooi en een clown. Er is de hele dag muziek. Kuijpers: ,,We hopen dat daardoor een festivalsfeer op het terrein zal hangen.”

Godfried Genietgebied

Ook nieuw is het ‘Godfried Genietgebied’, waar brouwerij De Kluys uit Neerlangel verschillende eigen brouwsels uitschenkt en rondleidingen langs brouwketel verzorgt. Kuijpers: ,,Na de prijsuitreiking van het volleybaltoernooi, is er tot de late nog volop te doen.”

De inschrijving voor het volleybaltoernooi sluit aanstaande donderdagavond. Voor meer informatie: www.schottelzakken.nl en https://www.facebook.com/Het-Vijfsterrenfeest-208065459254980/