Volledig scherm
PVH Oss voor de offciële opening van het nieuwe sv TOP honk signeerde AZ spits Vincent Janssen binnen van alles en nog wat (ballen, petjes, foto’s, shirts etc). © Peter van Huijkelom

Vincent Janssen opent vernieuwd clubhuis sv TOP

OSS - Het nieuwe verenigingsgebouw van sv TOP uit Oss is zaterdagavond officieel geopend in aanwezigheid van Vincent Janssen. De spits van Oranje onthulde, na een aantal toespraken, samen met burgemeester Wobine Buijs een maquette. De voetbalkantine was afgeladen vol voor de plichtplegingen.

Voorzitter Frans Boon is erg trots op de vrijwilligers die de verbouwing mogelijk hebben gemaakt. "We kunnen de verkiezing van vrijwilliger van het jaar wel afschaffen omdat de lijst met genomineerden nu erg lang is," zegt Boon. Een paar kleine dingen moeten er nog wel gebeuren aan het complex. "De hardware staat er nu, maar de software moet nog komen.

Volgens wethouder Kees van Geffen heeft sv TOP de accomodatie, die in ongeveer een jaar gerealiseerd is, zeer verdiend. "TOP is het Juventus van Oss, een club met een rijke historie. Daarnaast zijn de organisatie en financiën bij TOP goed op orde", spreekt Van Geffen.

Degradatie
Janssen nam de tijd om met de aanwezige jeugd op de foto te gaan. Zijn voormalige club degradeerde dit jaar uit de hoofdklasse. Boon: "We gaan nieuwe spelers aantrekken om volgend seizoen in de eerste klasse hoge ogen te gooien."

Oss, Uden e.o.