Volledig scherm
De auto van Suzan en haar vriend raakte van de weg op de Kerkdijk in Nuland. © Bart Meesters

Voetbalclub NLC'03 rouwt om verongelukte speelster Suzan van Alem (17): 'Iedereen kende haar'

LITH/MAREN-KESSEL - Het overlijden van de 17-jarige Suzan van Alem heeft zondagmiddag tot diepe droefenis geleid in Maren-Kessel, Lith en Nuland. Suzan kwam om het leven toen zij samen met haar vriend met de auto van de weg reed.

Dat gebeurde zondagmiddag rond 14.00 uur op de Kerkdijk in Nuland. De 18-jarige vriend van Suzan, die achter het stuur zat, raakte waarschijnlijk de macht over het stuur kwijt. De auto reed van de weg en belandde tegen een boom. De Nulander ligt zwaargewond in het ziekenhuis in Nijmegen. 

Het verdrietige nieuws slaat in als een bom in de kleine gemeenschap van Maren-Kessel. Maar ook in Lith, waar Suzan veel vrienden had en voetbalde bij NLC'03. 

Suzan speelde in het tweede vrouwenelftal van NLC. Ze was een zeer gewaardeerd lid, zegt trainer Rene van der Putten van het eerste elftal. Hij en zijn spelers hoorden direct na hun wedstrijd van het overlijden. ,,Iedereen binnen de club kende haar. We hebben het er ontzettend zwaar mee.''

Sterkte en kracht

Het bestuur van NLC'03 plaatste zondagavond een kleine mededeling op haar website. ,,Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden. We wensen alle betrokkenen veel sterkte en kracht toe.'' 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”