Volledig scherm
Joyce Deijnen

Voormalige Lithoijense Joyce Deijnen te zien bij VPRO-programma ‘Vrije Geluiden’

LITHOIJEN – De in Lithoijen opgegroeide Joyce Deijnen (1994) is komende zondag tussen 10.30 en 11.20 uur te beluisteren in het VPRO-programma Vrije Geluiden, op NPO1.

De zangeres, die als Camilla Blue aan de weg timmert en ‘donkere pop met jazzinvloeden’ maakt, treedt op op uitnodiging van Colin Benders (Kyteman) en diens vader Erik. Deze muzikanten vestigden in het vroegere Tivoli in Utrecht ‘een laboratorium voor muziekpioniers’ en Vrije Geluiden ging er op bezoek.
Joyce Deijnen deed tussen 2011 en 2015 het Eindhovense Rock City Institute en trad voor haar afstudeeropdracht op in een volle Effenaar. Binnenkort gaat ze voor een tournee naar Zwitserland.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”