Volledig scherm
De tattoo met 'Wilberthof' erop. © Lieke Mulder

Wilberthof houdt 'opleveringsfeestje'

BERGHEM - Tattoos met ‘I love Wilberthof’ erop. Ijsjes en friet voor iedereen. Bij de Wilberthof in Berghem werd dinsdagmiddag een opleveringsfeestje gehouden.

Het is wat vroeg, want er wordt nog keihard gewerkt. Maar dan zijn tenminste alle bouwvakkers erbij, zo is de achterliggende gedachte. In september is alles echt helemaal klaar en verhuizen twintig ouderen die tijdelijk in Megen wonen, terug naar hun geliefde Berghem.

Verpleeghuis
In een jaar tijd wordt de Wilberthof omgebouwd van verzorgingshuis met 47 appartementen naar verpleeghuis met veertig plaatsen voor zwaardere zorg. Het past in de ontwikkeling dat mensen alleen nog maar een indicatie voor een zorgcentrum krijgen als ze intensieve zorg nodig hebben. De verbouwing begon in oktober en wordt in twee fasen uitgevoerd.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”