Volledig scherm
Laura Ross uit Oss in Topper Gezocht. © BD

Wordt Laura Ross uit Oss de nieuwe Topper?

VideoOSS - In een keer voor een volle ArenA staan voor 65.000 man. Het zou de 27-jarige Laura Roskam uit Oss zomaar kunnen overkomen. Afgelopen weekend heeft ze namelijk de halve finale gehaald van het SBS6-programma Topper Gezocht waarin René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit een nieuwe Topper zoeken om hen te vergezellen op 25 en 26 mei in het Amsterdamse stadion. 

Laura Ross, zoals haar artiestennaam luidt, klinkt er nog rustig onder. En dat terwijl ze zich al door de audities, repetities en uitzending heen heeft geslagen. "Je er goed op voorbereiden is moeilijk," zegt ze. "Het is namelijk een momentopname, maar ik geniet er volop van." Jeroen van der Boom en René Froger waren dan ook vol lof over de Osse tijdens haar vertolking van Love me just a little bit more van de Dolly Dots. "Ze heeft een leuke snoet he?" Zegt Van der Boom hardop. Waarop Froger bevestigend antwoordt met: "Jazeker, lekker fris!"

Dat heeft ze in ieder geval al mee. Een goede stem, frisse uitstraling én haar vrouwelijke charmes. Want de Toppers zoeken niet alleen een steengoede performer, maar ook iemand die goed bij hun past. "Dat zit bij mij wel goed", zegt Roskam. "Ik breng een hoop enthousiasme mee en kan wel tegen een stootje. Wat volgens mij wel nodig is bij de heren."

Mocht het zover komen dan staat ze wel in één keer voor een volle ArenA, maar dat vindt ze niet eng. "Hoe meer mensen, hoe beter", zegt ze. Tot die tijd staat eerst de halve finale voor de deur en die wordt op zaterdag 15 april uitgezonden om 20.00 uur op SBS6. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement