Volledig scherm
Rockgroep Blue Marble in de Trouwzaal van Museum Jan Cunen. © Joop van Rossem

Zesde keer Popronde in Oss prima bezocht

OSS - Dertig jonge aanstormende muziekacts waren zaterdagmiddag- en avond te bewonderen op tien verschillende podia in de Osse binnenstad. Voor de zesde keer streek het festival, dat traditiegetrouw tussen half september en eind november in veertig Nederlandse steden worden gehouden, in Oss neer. 

Enige voorwaarde voor de bands en solisten om mee te doen is dat er eigen materiaal moet worden gespeeld. Dat ging de jonkies goed af. Sta er dus niet van te kijken als Amber Gomaa, Okke Punt en Blue Marble in navolging van Kensington, De Staat, Chef'Special en Racoon in de toekomst de (inter)nationale podia onveilig gaan maken. Het concept van de Popronde is blijkens de grote publieke belangstelling nog niet uitgewerkt.

Volledig scherm
Singer-songwriter Amber Gomaa trapt Popronde af in De Meester. © Joop van Rossem
Volledig scherm
Liedjesschrijver Okke Punt optredend tussen de gitaren van The Guitarfactory. © Joop van Rossem
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”