PREMIUM
Bij de Zwaan mag je graaien uit de moestuin
Het bestek wordt er weleens vergeten, maar een fiets- of wandelroute eindigen in grand café De Zwaan in Borkel is een blije beloning voor een sportieve uitstap. Eten voor elk wat wils, zonder veel poespas.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Mengelmoes van smaken uit Suriname
Tussen houtsnijwerken van krijgers en grote afbeeldingen van exotische markten klinkt traditionele Kaseko-muziek. We wanen ons in Suriname en maken kennis met de typische keuken van het land. -
PREMIUM
Over de Tong Het regent loftuitingen voor deze man en mama
‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ... -
PREMIUM
Over de tong Twee zielen, één gedachte: chapeau, Quatre Bras!
BEST - O jee, een blunderend groentje in de bediening ... En toch is dat niet wat beklijft na ons avondje bij Quatre Bras in Best. Er gaan goddelijke gerechten over de tong en – control-alt-delete – vergeten zijn de beginnersfoutjes. -
PREMIUM
Over de Tong Een chocoladetaartje als ‘guilty pleasure’
Verkwikkend vegetarische gerechten of een lekker sappig stuk vlees met een zinderend aromatische jus. Bij Sfeerlijk in Sprang-Capelle standaard kwaliteit. Maar dan, o la la: dat toetje.... -
PREMIUM
Over de Tong Kostelijke asperges, vers van het land
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente.
-
PREMIUM
Over de Tong Pittige kruiden en het geheim van de chef
In en om Eindhoven hoef je niet te klagen over het aanbod van Oosterse restaurants. Vorig jaar opende in Nuenen The Yellow Rabbit. In deze koude dagen worden we door de pittige kruiden van binnen verwarmd. -
PREMIUM
Over de Tong Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Wildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken. -
PREMIUM
Over de Tong De jonge bediening van bistro De Heerlijckheid krijgt een dikke pluim
Na een wandeling in de nabijgelegen Biesbosch of langs de Waal is het goed toeven bij bistro De Heerlijckheid in Sleeuwijk. Zeker de ambiance en bediening maken dit restaurant tot een aanrader.