Bij één van de ‘Zusjes’ eten we ons buikje lekker rond
De hele avond tapas eten voor een vaste prijs is een prima formule. Bij restaurant ’t Zusje in Zaltbommel is het geoliede efficiëntie wat we zien. Knap werk!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
De chef van Bochica in Reusel zet onze smaakpapillen aan het werk
Onthoud de onalledaagse naam van restaurant Bochica in het piepkleine dorpje Reusel pal tegen de Belgische grens. Daar voeren de veelbelovende jonge chef-kok Bart Koolen en zijn rechterhand Sil van der Heijden u mee in Bochica Experience. Dat is waar het om draait, we gaan niet meer alleen een hapje eten. We beleven. -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
PREMIUMOVER DE TONG
Bij Trattoria da Roberto eet je wat de pot schaft
Originele Italiaanse gerechten, voortreffelijke wijnen, geserveerd in een voormalige synagoge. Bij Trattoria da Roberto in Veghel leggen we ons lot in handen van de chef. -
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan.
-
PREMIUMOver de Tong
Bij You Ning worden oosterse en westerse eetcultuur gedeeld
Bij Paviljoen You Ning in Eindhoven krijgen we het advies om de chef de specialiteiten van het huis te laten samenstellen. Het traditionele voor-, hoofd- en nagerecht laat je hier achterwege. Wij geven ons over. -
-
-
PREMIUMOver de Tong
Traditionele Griekse tafel onder de toren van de Sint-Jan
DEN BOSCH – De chef van restaurant Rhodos is niet zuinig: goed gevulde borden met authentieke Griekse gerechten onder de toren van de Sint-Jan in Den Bosch. -
PREMIUMOver de Tong
Citrus biedt de huiskamersfeer van een Parijs restaurantje
In de binnenstad van Den Bosch, pal tegen het met-de benen-buiten-horecastraatje de Korte Putstraat, ligt restaurant Citrus. Het kleine pandje zou je zomaar ongemerkt voorbij kunnen lopen. De liefhebbers van intiem tafelen in huiskamersfeer doen dat zeker niet.