Bij Trattoria da Roberto eet je wat de pot schaft
OVER DE TONGOriginele Italiaanse gerechten, voortreffelijke wijnen, geserveerd in een voormalige synagoge. Bij Trattoria da Roberto in Veghel leggen we ons lot in handen van de chef.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUMOver de Tong
Bij Alma Bodega in Oisterwijk snuffelen we aan de kookkunsten van een sterrenchef
OISTERWIJK - Na een diner bij Alma Bodega in Oisterwijk vinden we het bijna spijtig dat de avond ten einde is. Alma is het Spaanse woord voor ziel. Bezieling is iets wat we de chef en zijn team zeker kunnen nageven. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
PREMIUMOver de Tong
Bij Brasserie La Colline gaat het wat met de Franse slag
Brasserie La Colline in Oss wil een plek zijn voor iedereen, met een klassieke Franse keuken en bijbehorende sfeer. Niet alle gerechten zijn er even geslaagd. En de bediening? Tja, die bepaalt toch een groot deel van de stemming van de avond. -
PREMIUMOver de Tong
Bij À La Damaris proeven we dat plantaardig eten niet saai is
Vanaf het begin van dit jaar, toen restaurant À La Damaris opende aan de Boschstraat in Zaltbommel, is er daar geen dag geweest zonder gasten aan tafel.
-
Met video
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
-
-
PREMIUMOver de Tong
Bij Santorini spreekt men liever over tafelen dan eten
Tzatziki, baklava, Griekse yoghurt en sofrito komen allemaal op tafel in het Griekse familierestaurant Santorini aan de Markt in Veghel. En de Griekse zoetigheid tot slot slaan we zeker niet over. -
PREMIUMOver de Tong
Chef-kok van De Bout verzorgt aangenaam verrassingsmenu
Bij Restaurant De Bout in Soerendonk hebben ze een beperkte menukaart. Liever serveren ze verrassingsmenu’s, die hier seizoenmenu heten. Voor deze keuken is een ritje naar deze uithoek van Brabant zeker de moeite waard.