‘Bij Vrienden’ loop je de deur uit als een kameraad
De naam ‘Bij Vrienden’ doet het restaurant in Helmond eer aan. De gastvrouw en de chef-kok zijn in hart en nieren warm en hartelijk voor de gasten. En de kaasbibliotheek doet elke kaasliefhebber likkebaarden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMOver de tong
Reblochon biedt een sfeer als van een avond bij vrienden
Haaren is een fijn restaurant rijker. Met de naam Reblochon, die verwijst naar de favoriete Franse kaas van de chef. De start van het restaurant had plaats midden in coronatijd met afhaalmaaltijden, waarvan wij vorig jaar al dankbaar gebruik maakten. Je krijgt hier het gevoel bij vrienden op bezoek te zijn. -
PREMIUMOver de Tong
Diner op deze koude dag in januari is als een warme deken
De chef van Silva Dunes in Drunen werkt ambachtelijk met fijne ingrediënten uit het seizoen en de streek. Op deze kille zaterdagavond hebben wij wel zin in lokale verwennerij. We worden niet teleurgesteld. -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUMOver de Tong
Creativiteit van Piet Hein Eek zien we niet terug op het bord
Designwinkel, galerie, werkplaats; in het Lobby Restaurant van ontwerper Piet Hein Eek in Eindhoven is genoeg creativiteit te zien. Behalve op het bord.
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
-
-
PREMIUMOver de Tong
Loetjes biefstuk is lekker, de saus doet aan ons oma denken
Bij Loetje eet je biefstuk. En die is jofel bij restaurant Loetje in Eindhoven. Voor de plantaardige biefstuk Bali 0.0 die uit de 3D-printer rolt, krijgen we de handen niet op elkaar. -
PREMIUMOver de Tong
Dineren achter glas-in-lood in het oude gemeentehuis
Na een wandelroute Rondje Woudrichem belanden we bij restaurant ’t Oude Raedthuys. Ongetwijfeld een unieke trouwlocatie maar ook een plek waar je achter glas-in-loodramen statig kunt dineren.