Bij ‘Op Hete Kolen’ koken ze bepaald niet voor watjes
Over de TongBij Restaurant Op Hete Kolen denken ze in alles aan ‘stoer’: de gerechten, de inrichting en vooral bij de bereiding van een van de toetjes. Hier in Deurne ga je echt niet met honger van tafel.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Talentvolle jonge chef doet naam Mász (méér) eer aan!
Amper vier maanden open, zijn de tafeltjes in restaurant Mász in Schijndel dagelijks bezet. Aan het eind van de avond begrijpen wij hoe dat komt. Onze smaakpapillen gingen vandaag op reis. -
PREMIUMOver de Tong
De ambiance brengt je in de wolken, de keuken kan beter
Het huidige pand van restaurant Clouds in Deurne was vroeger een postkantoor met statige ambtswoning. Hier raak je van de ambiance in de wolken. Maar vind je die exclusiviteit terug in de gerechten? -
PREMIUMOver de Tong
Sala Thai toont een mix van gerechten uit de hele wereld
Vlak voor het ingaan van de lockdown schoven we nog even aan bij Sala Thai in Eindhoven, al meer dan dertig jaar een begrip. De Thaise keuken is levendig en fantasierijk. Geurige aroma’s doen een beroep op alle zintuigen. Smaak en geduchte ‘hitte’ zijn soms in contrast maar vullen elkaar ook aan. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen.
-
PREMIUMOver de Tong
Bij Santorini spreekt men liever over tafelen dan eten
Tzatziki, baklava, Griekse yoghurt en sofrito komen allemaal op tafel in het Griekse familierestaurant Santorini aan de Markt in Veghel. En de Griekse zoetigheid tot slot slaan we zeker niet over. -
-
-
PREMIUMOver de Tong
Het lekkerste Brabantse bier en ‘niet-deftig’ aan tafel
In de open keuken van restaurant de Deftige Aap staat een beeld van de heilige Arnold van Soissons. Hij zag bier als genezer van al het kwaad. Hier in Helmond zetten ze er een gezonde maaltijd naast. -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje.