‘Hoe lekker kan ogenschijnlijk simpel eten zijn’
Over de TongBij restaurant de Zwaan kun je kiezen tussen de klassieke en moderne keuken. Een avondje ongedwongen lekker eten in Geldrop.
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Bij Braveau gaan de borden brandschoon van tafel
Het bekoorlijke vestingstadje Heusden aan de Maas blijft charmeren. We maken een wandelingetje door de fraai gerestaureerde straatjes alvorens te belanden op de Vismarkt. Een plek met een aantal leuke horecazaken, zoals restaurant Braveau. -
PREMIUMKoken & Eten
Granola supergezond? Als je dit erin doet, krijg je alsnog een suikerpiek (en dip)
Granola is een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt, vindt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. -
PREMIUMOver de Tong
Jong stel wil Zandoerle op de culinaire kaart zetten
Gaat chef-kok Chiel Sap zijn keuken in Zandoerle op de kaart zetten? De menuprijzen van restaurant Le Sable zijn bepaald niet dorps maar potentie en groei zit er zeker in bij dit enthousiaste jonge stel. -
Energierekening
Valentijn (38): ‘Een groot deel van mijn energiekosten wordt vergoed door mijn werkgever’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Valentijn (38) uit Leeuwarden. -
podcast
Corina: ‘Ik was blij met de diagnose, er is geen grotere hel dan onverklaarbare kinderloosheid’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen.
-
PREMIUMOver de Tong
De chef-kok van Iris zorgt ervoor dat je vlees niet mist
Voor chef-kok Lindy Lathouwers is vorig jaar een langgekoesterde droom werkelijkheid geworden. Bij haar eigen restaurant Iris in Eindhoven staan groenten centraal -
PREMIUMOver de Tong
Bij Brasserie La Colline gaat het wat met de Franse slag
Brasserie La Colline in Oss wil een plek zijn voor iedereen, met een klassieke Franse keuken en bijbehorende sfeer. Niet alle gerechten zijn er even geslaagd. En de bediening? Tja, die bepaalt toch een groot deel van de stemming van de avond. -
PREMIUMOver de Tong
Chef-kok Florian kookt traditioneel Italiaans met een modern accent
In restaurant La Dolce Vita in Eindhoven word je met Italiaanse charme ontvangen en verwend met traditionele Italiaanse gerechten in een eigentijds jasje.