De ‘catch of the day’, zo op het bord bij Merlin Seafood
Bij het visrestaurant Merlin Seafood Bar aan het Stationsplein in Eindhoven draait alles om vis. De naam is een samenvoegsel van het Franse ‘Mer’ en Linda, de eigenaresse. Linda Rovers koos voor een combinatie van restaurant, winkel en webshop.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUM
Italiaanse tapas naar hartelust bij Donato's in Ravenstein
Het historische Ravenstein langs de Maas is een bezoek meer dan waard. De pracht en praal binnen de stadspoorten, geven tijdens onze stadswandeling een indrukwekkende kijk op het cultuurhistorisch erfgoed van het vestingstadje. De stadspomp, Stellingmolen en vestingwal behoren tot de talloze bezienswaardigheden. Daar is restaurant Donato's er zeker één van. -
PREMIUMOver de Tong
Bij Dijk 9 wordt met verve gekookt en aangeprezen
Een culinaire hotspot in hartje Eindhoven. Restaurant Dijk 9 tovert aardse smaken die de diepte ingaan. ‘Menu de Chef’ wordt warm aanbevolen. -
PREMIUMOver de Tong
De Bijenkorf verlaat ‘de zaal’ en slaat een nieuwe weg in
Café & Zaal de Bijenkorf in Hooge Mierde kreeg een facelift en heet nu Restaurant De Bijenkorf. Het enthousiasme om een nieuwe richting in te slaan is er, aan de uitvoering schuurt het nog een beetje. Maar het komt vast goed. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
-
-
PREMIUMOver de Tong
Bij You Ning worden oosterse en westerse eetcultuur gedeeld
Bij Paviljoen You Ning in Eindhoven krijgen we het advies om de chef de specialiteiten van het huis te laten samenstellen. Het traditionele voor-, hoofd- en nagerecht laat je hier achterwege. Wij geven ons over. -
PREMIUM
Charme van De Zwaan zien we aan tafel en op het bord niet terug
Café-restaurant De Zwaan wordt al 200 jaar de gezelligste ‘huiskamer’ van Son genoemd. In de tijd dat de stoomtram tussen Veghel en Eindhoven tufte, was het ook nog een tramstation. Nu nog steeds een plek om met een drankje en hapje tot rust te komen. Zonder hoogstandjes.