De chef van Le Verre is bijzonder gul en creatief met zijn proeverij
Over de TongIn de Glazen Boerderij op de Markt in Schijndel zit het sfeervolle Grand Café restaurant Le Verre, waar je onder meer kunt genieten van een proeverij. De hoeveelheden zijn er gul en de chef geeft een creatieve eigen touch aan de gerechten.
Lees Meer
-
Waarom jongeren als Vinicius (18) wel willen maar niet mogen werken: ‘Kan niks met mijn diploma’
Terwijl de krapte op de arbeidsmarkt toenam in de eerste helft van 2022, werden er verschillende oplossingen geopperd. Toch werd één groep mensen over het hoofd gezien: ongedocumenteerden. Ze wonen hier vaak al jaren, maar mogen niet werken. -
Meer privacy op WhatsApp: voortaan kun je je online-status verbergen en langer berichten wissen
Chat-app WhatsApp wordt op meerdere fronten aangepast om de privacy van gebruikers beter te waarborgen. Zo kun je verbergen dat je online bent en langer je berichten verwijderen. -
PREMIUMOver de Tong
De ‘heerlijkheid’ van nét dat kleine beetje extra
Grandcafé en restaurant De Heerlijkheid in hartje Valkenswaard ligt aan de Markt. Hier zijn ze ook van alle markten thuis als het gaat om variatie op tafel. -
Koken & Eten
Dit gebeurt in je lichaam als je 's avonds nog aan het snaaien slaat
We houden er allemaal van om zo nu en dan 's avonds laat een snack te nemen. Sommige mensen beweren dat het niet goed is om heel laat nog iets te eten, omdat je er sneller dik van zou worden. Klopt die bewering? Deskundigen geven het antwoord. -
PREMIUMOver de Tong
Ook met foodtruck Spicy Chef maakt Lindehof indruk
,,Kunnen mijn gasten niet binnen eten, dan maar buiten heerlijke gerechten serveren.” Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen haalde daarom zijn foodtruck van stal en serveert van daaruit zijn pittige gerechten.
-
PREMIUMOver de Tong
Bij de Q van Quisine worden de beloftes waargemaakt
Op werkelijk alles zien we het logo Q: op de ramen, de bar, servies en glaswerk, peper- en zoutstel. In restaurant Quisine in Veldhoven hebben ze het ‘Quality by Simplicity’- concept uitgerold. Binnenkort ook in Oss. -
PREMIUMOver de Tong
Bij ‘Op Hete Kolen’ koken ze bepaald niet voor watjes
Bij Restaurant Op Hete Kolen denken ze in alles aan ‘stoer’: de gerechten, de inrichting en vooral bij de bereiding van een van de toetjes. Hier in Deurne ga je echt niet met honger van tafel. -
PREMIUMOver de Tong
Bij Sarban ben je geen gast, maar een deel van de familie
‘Sarban’ betekent letterlijk ‘de gids’. In hartje Den Bosch laten we ons graag ‘gidsen’ door de Afghaanse keuken van restaurant Sarban. Aromatische kruiden en specerijen doen een dansje op onze smaakpapillen.