PREMIUM
De chef van Sillyfox zorgt voor vlinders in de buik
Over de TongWat heeft chef-kok Joppe Sprinkhuizen voor Valentijnsdag in petto? Wij probeerden het Valentijnsmenu van restaurant Sillyfox vast uit en kregen vlinders in de buik.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Zomers uitje naar de Bommelerwaard en het terras van In Petto in Rossum
Voor een echt vakantiegevoel in eigen land ben je op het terras van Bistro In Petto in Rossum op het goede adres. Het uitzicht over de dijk en Waal is prachtig en in de bistro heerst gezellige drukte met fietsers en wandelaars die een hapje eten of een drankje pakken. -
PREMIUMOver de Tong
Ook in het paradijs is niet alles perfect
Het Valkenswaardse restaurant Eden serveert een paradijs voor thuis aan tafel. De chef heeft zijn best gedaan en prima gerechten meegegeven, maar laat hier en daar een steekje vallen. -
PREMIUMOver de Tong
De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode is een sfeervolle plek voor een smakelijke hap
Restaurant De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode biedt een gemoedelijke plek en lekker eten. De hoofdgerechten zijn prima in orde. Puntje van kritiek is het brood vooraf. -
PREMIUMOver de Tong
De troostende rijsttafel van Nastrium
Chef Djailany van de Laarschot weet zijn gasten telkens weer te verbazen met opmerkelijke combinaties. Achter zijn fornuis van restaurant Nastrium aan de Mierloseweg in Helmond googelt hij met Franse basistechnieken en Oosterse accenten. Zijn Indische roots geven een persoonlijke signatuur aan smaakvolle en bijzondere gerechten. -
PREMIUMOver de Tong
Diner afhalen in Helvoirt: aan tafel hebben we het leven lief
Met de kookkunsten van Chef Hylke van Hout van restaurant ’t Lieve Leven in Helvoirt, hebben we het leven lief aan tafel. Samen met broer Lars aan de voorkant, bestiert Van Hout het restaurant aan de Rijksweg N65 vlakbij Den Bosch.
-
PREMIUMOver de Tong
Bloom mag nog iets meer ontluiken
In de stijlvolle Brasserie Bloom in Eindhoven merk je aan alles dat ze hier gaan voor kwaliteit: de inrichting, de gerechten, de ambiance. Bloom staat klaar voor een groeispurt. -
PREMIUMOver de Tong
Spaanse sfeer in huis met tapas van Rico
Voor onvervalst Spaans eten hoef je niet naar Spanje. In Valkenswaard maken ze krakend vers gemaakte smakelijke hapjes. -
PREMIUMOver de Tong
Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Wildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken.