De chefs van Thym scoren hoog met Beef Wellington
Over de TongDe gerechten van restaurant Thym in Eindhoven zijn krakend vers en zeker niet zuinig voorbereid. Krokant is ook het korstje van het bladerdeeg dat de Beef Wellington omhult.
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
De Bijenkorf verlaat ‘de zaal’ en slaat een nieuwe weg in
Café & Zaal de Bijenkorf in Hooge Mierde kreeg een facelift en heet nu Restaurant De Bijenkorf. Het enthousiasme om een nieuwe richting in te slaan is er, aan de uitvoering schuurt het nog een beetje. Maar het komt vast goed. -
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk. -
PREMIUMOver de Tong
Aziatisch smullen als bij een marktkraampje aan de straat
Bij Mood Streetfood in Eindhoven wordt er weinig gefröbeld in de schaaltjes. De aandacht is gericht op pure smaak. Geen wonder dat kickbokskampioen Rico Verhoeven zich met de zaak bemoeit. -
Energierekening
Ad: ‘Ik heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarming’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda. -
Zo zet je gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner van je telefoon snel uit
Je smartphone ontgrendelen met je gezicht of vingerafdruk klinkt veilig, maar in geval van nood kan het juist een beveiligingsrisico zijn. Iemand kan onder dwang je gezicht scannen of onopgemerkt je vingerafdruk bemachtigen. Gelukkig kun je dit voorkomen.
-
PREMIUMOver de Tong
Een menu uit de huiskamer
Bistro de Huiskamer vlakbij de Efteling in Waalwijk vertegenwoordigt werkelijk álles wat past bij een huiskamerrestaurant. Maar van dat ongedwongen sfeertje kunnen we nu niet proeven. Wél van hetgeen wat de chef voor ons bereidt om mee naar huis te nemen. -
PREMIUMOver de Tong
Bij Sarban ben je geen gast, maar een deel van de familie
‘Sarban’ betekent letterlijk ‘de gids’. In hartje Den Bosch laten we ons graag ‘gidsen’ door de Afghaanse keuken van restaurant Sarban. Aromatische kruiden en specerijen doen een dansje op onze smaakpapillen. -
PREMIUMOver de Tong
Ook met foodtruck Spicy Chef maakt Lindehof indruk
,,Kunnen mijn gasten niet binnen eten, dan maar buiten heerlijke gerechten serveren.” Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen haalde daarom zijn foodtruck van stal en serveert van daaruit zijn pittige gerechten.