De ster van de chef thuis op tafel
Over de TongDe chef-kok van sterrenrestaurant Monarh in Tilburg maakt kwalitatief uitstekende ingrediënten voor ons klaar. In de keuken wacht nog wel wat werk achter ’t fornuis!
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
‘Eetkamergeluk’ voor thuis
De horeca is weer gesloten. Maar bij veel restaurants kan er nog worden afgehaald. Ook bij De Eetkamer in Goirle. Je moet zelf nog wel aan de slag in de keuken met al dat lekkers. Zie het als een gratis kookles. -
PREMIUMOver de Tong
De jonge bediening van bistro De Heerlijckheid krijgt een dikke pluim
Na een wandeling in de nabijgelegen Biesbosch of langs de Waal is het goed toeven bij bistro De Heerlijckheid in Sleeuwijk. Zeker de ambiance en bediening maken dit restaurant tot een aanrader. -
PREMIUMOver de Tong
Easy homecooking van Dijk 9 maakt belofte waar
In een stil en verlaten Stratumseind in Eindhoven zetten de chefs van restaurant Dijk 9 met hun afhaalmenu ‘zoden aan de dijk’. -
PREMIUMOver de Tong
Pittige kruiden en het geheim van de chef
In en om Eindhoven hoef je niet te klagen over het aanbod van Oosterse restaurants. Vorig jaar opende in Nuenen The Yellow Rabbit. In deze koude dagen worden we door de pittige kruiden van binnen verwarmd. -
PREMIUMOver de Tong
Een genot voor visliefhebbers
Kok Verhoeven aan het NS Plein in Tilburg is een sfeervol en fijn restaurant. De visgerechten zijn een aanrader en bereid met vakmanschap. Niet voor niets is de brasserie door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.
-
PREMIUMOver de Tong
Een tafel vol verse en kruidige verrassingen
Het is een feestje om de tassen met gerechten van restaurant Loro Blonyo uit te pakken. Een proeverij van geuren en kleuren uit de authentieke Indonesische keuken. Alles even vers en bereid met kruidige specerijen. -
PREMIUMOver de Tong
Smakelijke gerechten van chef Autiero
Thuis uit eten gaan, is een goed alternatief voor een gezellig avondje tafelen in een restaurant. Met het driegangen menu van restaurant Hofstede de Blaak dineer je thuis lekker en makkelijk. Alleen, wie doet de afwas? -
PREMIUMOver de tong
En nu in de keuken nog de puntjes op de i
Zo gek lang huist mooR-up nog niet in Oisterwijk, en toch zit het al vol volk daarboven. Begrijpelijk: fijne sfeer, dito bediening en gastheer. Maar ... het ervaren chefsduo mag er best wat harder aan trekken.