De vegetariër komt niets tekort bij chef Hans Derks
Over de TongEen rit naar Ravenstein voor de take-away van restaurant Versaen is geen straf. We zijn bijtijds vertrokken deze zonnige middag om de eetlust op te wekken met een stadswandeling door het pittoreske en sfeervolle Maasstadje.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Terugkomen is zeker de moeite waard bij Bus Whisky
Loosbroek, een rustig en piepklein dorpje in het midden tussen Den Bosch, Veghel en Oss. Valt daar iets te beleven? Nou zeker! Er is van alles aan de hand. We kijken onze ogen uit bij Bus Whisky en proeven van wat het Brabantse land te bieden heeft. -
Is het beter om ’s ochtends of ’s avonds te douchen? Dit zeggen dermatologen
Een frisse douche om wakker te worden? Of toch maar een warm bad om goed te slapen? Iedereen heeft wel een favoriet moment om zich te wassen. Maar welk tijdstip van de dag is nu het beste voor je huid? Wij vroegen advies aan dermatologen Jan Gutermuth en Thomas Maselis. ,,Ook de duur van je douche speelt een belangrijke rol.” -
PREMIUMOver de Tong
De take-away van Uniek is ‘tafelklaar’
Voor de take-awaygerechten van Eeterij Uniek in Beek en Donk hoeven we geen kookinstructie te volgen, alleen de tafel dekken volstaat. Jammer dat de vis wat te lang is gegaard, maar wat een heerlijke desserts! -
PREMIUMOver de Tong
Zinderende kruidenmengsels uit Oost-Afrika in hartje Eindhoven
In hartje Eindhoven aan de Grote Berg is het Oost-Afrikaans restaurant Asmara gevestigd. De keuken is vrijgevig gekruid met zinderend geurige specerijen. -
PREMIUMOver de Tong
Koken met een fijne Franse slag
Met het afhaalmenu van restaurant Bommels Bakhuys in Zaltbommel raken we steeds meer in herkenbare Franse sferen. Geen poespas, eerlijke smaken. Maar waar zijn de broodjes?
-
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
-
-
PREMIUMOver de tong
Reblochon biedt een sfeer als van een avond bij vrienden
Haaren is een fijn restaurant rijker. Met de naam Reblochon, die verwijst naar de favoriete Franse kaas van de chef. De start van het restaurant had plaats midden in coronatijd met afhaalmaaltijden, waarvan wij vorig jaar al dankbaar gebruik maakten. Je krijgt hier het gevoel bij vrienden op bezoek te zijn. -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa.