PREMIUM
Dit is de Strada del Postel, toch ...?
Over de TongZijn charme, de aandoenlijke wijze waarop hij Nederlandse zinnen met Italiaanse woordjes doorspekt, zijn pure, Napolitaanse gerechten. Jaja, de chef-kok van Tina Pica weet wat verleiden is.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong De ster van de chef thuis op tafel
De chef-kok van sterrenrestaurant Monarh in Tilburg maakt kwalitatief uitstekende ingrediënten voor ons klaar. In de keuken wacht nog wel wat werk achter ’t fornuis! -
PREMIUM
Bij de Zwaan mag je graaien uit de moestuin
Het bestek wordt er weleens vergeten, maar een fiets- of wandelroute eindigen in grand café De Zwaan in Borkel is een blije beloning voor een sportieve uitstap. Eten voor elk wat wils, zonder veel poespas. -
PREMIUM
Over de Tong Even geen tijd voor liefde bij de Mouthoeve
Een bakkie troost van het huis, daar moeten we het mee doen. Want bij brasserie De Mouthoeve hebben ze tijdens ons bezoek even andere prioriteiten: een feestdiner. Er zijn nog vijftig wachtenden voor u ... -
PREMIUM
Over de Tong Het regent loftuitingen voor deze man en mama
‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ... -
PREMIUM
Over de Tong Een mooie plek om te onthaasten
De Kapellerput is een unieke plek in het heide- en bosrijke gebied van Heeze. Ooit was het een klooster van de paters Jezuïeten; dat zij een neus hadden voor mooie plekken wordt ons snel duidelijk.
-
PREMIUM
Over de Tong Een genot voor visliefhebbers
Kok Verhoeven aan het NS Plein in Tilburg is een sfeervol en fijn restaurant. De visgerechten zijn een aanrader en bereid met vakmanschap. Niet voor niets is de brasserie door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. -
PREMIUM
Over de Tong Easy homecooking van Dijk 9 maakt belofte waar
In een stil en verlaten Stratumseind in Eindhoven zetten de chefs van restaurant Dijk 9 met hun afhaalmenu ‘zoden aan de dijk’. -
PREMIUM
Over de Tong Chef Ryan, geknipt voor de ‘take away-service’
Ryan Bahadoer verkiest zijn Foodshop in Helmond boven een regulier restaurant. Ga gerust eens bestellen. De verrassing zit ’m in de flavour.