PREMIUM
Een chef-kok die niet alleen in de keuken swingt
Over de tongHet is een vrolijke verschijning, die Jeremias Carlos David. In zijn handen ligt ons lot bij Le Yuzu, waar ze louter verrassingsmenu’s serveren. We duiken in het diepe – help! Maar de landing is heerlijk zacht.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Chef-kok Jiorgos van Grieks restaurant Santorini zorgt voor een vakantiegevoel thuis
Je even in Griekenland wanen op het eigen terras in de zon. Met de afhaalgerechten van chef-kok Jiorgos van familie-restaurant Santorini in Veghel neem je het vakantiegevoel mee naar huis. Om lang te tafelen in eigen tuin. -
PREMIUM
Over de Tong De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode is een sfeervolle plek voor een smakelijke hap
Restaurant De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode biedt een gemoedelijke plek en lekker eten. De hoofdgerechten zijn prima in orde. Puntje van kritiek is het brood vooraf. -
PREMIUM
Over de Tong Een dosis geluk van een ambitieuze chef
Bij restaurant ’t Kleijn Geluck in Son val je met je neus in de boter. Kwalitatief hoogstaande gerechten, uitgeserveerd als ware schilderijtjes. -
PREMIUM
Over de tong Gastronomie & glamour (en een verloren wedje)
De multimiljonair die schuilgaat achter Bernardus Golf heeft meer liefhebberijen. Wijn bijvoorbeeld, en haute cuisine. En die etaleert hij graag. Op naar Cromvoirt dus, naar Noble Kitchen – inderdaad: broertje van. -
PREMIUM
Over de Tong Verwenzaak met een schappelijke prijs
Chef kok Martino Verbruggen wisselde eind 2018 van fornuis naar restaurant La Fleurie in het pittoreske centrum van Oirschot. Ook dáár toont hij zijn vakmanschap. Het restaurant heeft een Bib Gourmand en die is welverdiend.
-
PREMIUM
Over de Tong Volentieri laat de thuiskok de show aan tafel stelen
De chef van golfrestaurant Volentieri in Asten-Heusden heeft goed nagedacht over de gerechten voor thuis én de thuisbereiding ervan. De uitleg is superieur, evenals de kwaliteit. -
PREMIUM
Over de Tong Dit is de Strada del Postel, toch ...?
Zijn charme, de aandoenlijke wijze waarop hij Nederlandse zinnen met Italiaanse woordjes doorspekt, zijn pure, Napolitaanse gerechten. Jaja, de chef-kok van Tina Pica weet wat verleiden is. -
PREMIUM
Over de Tong Pittige kruiden en het geheim van de chef
In en om Eindhoven hoef je niet te klagen over het aanbod van Oosterse restaurants. Vorig jaar opende in Nuenen The Yellow Rabbit. In deze koude dagen worden we door de pittige kruiden van binnen verwarmd.