Een dosis geluk van een ambitieuze chef
Over de TongBij restaurant ’t Kleijn Geluck in Son val je met je neus in de boter. Kwalitatief hoogstaande gerechten, uitgeserveerd als ware schilderijtjes.
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Doyy staat voor voldoening
Een aantal weken lang haalden we kookkunsten in huis. Erg knap hoe restaurants met de lockdown zijn omgegaan. We verwachten dat dit thuiszorgsegment een blijvertje is. Voor nu zeggen wij: hoera! We mogen weer naar buiten. -
PREMIUM
Over de Tong Ziel en héél veel zaligheid bij Alma
Van tongstrelende proeverijen tot pure aardse ingrediënten. De bezieling zit in het verhaal dat bij elk bord de keuken van restaurant Alma verlaat. -
PREMIUM
Over de tong Twee zielen, één gedachte: chapeau, Quatre Bras!
BEST - O jee, een blunderend groentje in de bediening ... En toch is dat niet wat beklijft na ons avondje bij Quatre Bras in Best. Er gaan goddelijke gerechten over de tong en – control-alt-delete – vergeten zijn de beginnersfoutjes. -
PREMIUM
Over de Tong Ongedwongen Spaanse sfeer
Aan de Markt in Helmond huist brasserie en restaurant Más Braseria waar je kunt tafelen in een Spaans sfeertje. Más betekent vrij vertaald ‘meer’ in het Spaans. Wie wil dat nou niet? -
PREMIUM
Over de tong Wauw, zo’n restaurant wil iedereen wel in de wijk
-
PREMIUM
Over de Tong Bloom mag nog iets meer ontluiken
In de stijlvolle Brasserie Bloom in Eindhoven merk je aan alles dat ze hier gaan voor kwaliteit: de inrichting, de gerechten, de ambiance. Bloom staat klaar voor een groeispurt. -
PREMIUM
Over de Tong Mengelmoes van smaken uit Suriname
Tussen houtsnijwerken van krijgers en grote afbeeldingen van exotische markten klinkt traditionele Kaseko-muziek. We wanen ons in Suriname en maken kennis met de typische keuken van het land. -
PREMIUM
Over de Tong Smakelijke gerechten van chef Autiero
Thuis uit eten gaan, is een goed alternatief voor een gezellig avondje tafelen in een restaurant. Met het driegangen menu van restaurant Hofstede de Blaak dineer je thuis lekker en makkelijk. Alleen, wie doet de afwas?