Een genot voor visliefhebbers
Over de TongKok Verhoeven aan het NS Plein in Tilburg is een sfeervol en fijn restaurant. De visgerechten zijn een aanrader en bereid met vakmanschap. Niet voor niets is de brasserie door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Een dosis geluk van een ambitieuze chef
Bij restaurant ’t Kleijn Geluck in Son val je met je neus in de boter. Kwalitatief hoogstaande gerechten, uitgeserveerd als ware schilderijtjes. -
PREMIUM
Over de Tong Mengelmoes van smaken uit Suriname
Tussen houtsnijwerken van krijgers en grote afbeeldingen van exotische markten klinkt traditionele Kaseko-muziek. We wanen ons in Suriname en maken kennis met de typische keuken van het land. -
PREMIUM
Over de Tong De charmante sfeer van een Franse bistro in Oss
Wie van de sfeer van een Franse bistro houdt, voelt zich thuis bij Bistro Louis in Oss. De inrichting is herkenbaar, op de kaart staan typisch Franse gerechten. De keuken is goed, de bediening straalt plezier uit. -
PREMIUM
Over de Tong Bloom mag nog iets meer ontluiken
In de stijlvolle Brasserie Bloom in Eindhoven merk je aan alles dat ze hier gaan voor kwaliteit: de inrichting, de gerechten, de ambiance. Bloom staat klaar voor een groeispurt. -
PREMIUM
Over de Tong ‘Eetkamergeluk’ voor thuis
De horeca is weer gesloten. Maar bij veel restaurants kan er nog worden afgehaald. Ook bij De Eetkamer in Goirle. Je moet zelf nog wel aan de slag in de keuken met al dat lekkers. Zie het als een gratis kookles.
-
PREMIUM
Over de Tong Ongedwongen Spaanse sfeer
Aan de Markt in Helmond huist brasserie en restaurant Más Braseria waar je kunt tafelen in een Spaans sfeertje. Más betekent vrij vertaald ‘meer’ in het Spaans. Wie wil dat nou niet? -
PREMIUM
Over de Tong Het regent loftuitingen voor deze man en mama
‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ... -
PREMIUM
Over de Tong Een beroemde gast aan tafel
Op een drukke avond in restaurant De Rechter maakt het personeel aardig wat kilometers tussen tafel en keuken. Een levendige plek dus waar de chef garant staat voor een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.