Een ‘kookworkshop’
in eigen keuken
Over de TongEen diner thuis met een ‘kookworkshop’ van de chef. Bij het verrassingsmenu van restaurant Pit wordt stap-voor-stap verteld hoe je alles moet klaarmaken. Zelfs aan de kleinste details is gedacht.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Kostelijke asperges, vers van het land
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente. -
PREMIUMOver de Tong
Spaanse sfeer in huis met tapas van Rico
Voor onvervalst Spaans eten hoef je niet naar Spanje. In Valkenswaard maken ze krakend vers gemaakte smakelijke hapjes. -
PREMIUMOver de Tong
Diner afhalen in Helvoirt: aan tafel hebben we het leven lief
Met de kookkunsten van Chef Hylke van Hout van restaurant ’t Lieve Leven in Helvoirt, hebben we het leven lief aan tafel. Samen met broer Lars aan de voorkant, bestiert Van Hout het restaurant aan de Rijksweg N65 vlakbij Den Bosch. -
PREMIUMOver de Tong
Smaek doet zijn naam eer aan
Na een viergangenmenu, afgehaald bij restaurant Smaek in Geldrop, zijn we het bij de koffie over één ding eens: een avondje thuisblijven is niet saai. -
PREMIUMOver de Tong
Een mooie plek om te onthaasten
De Kapellerput is een unieke plek in het heide- en bosrijke gebied van Heeze. Ooit was het een klooster van de paters Jezuïeten; dat zij een neus hadden voor mooie plekken wordt ons snel duidelijk.
-
PREMIUMOver de Tong
Een tafel vol verse en kruidige verrassingen
Het is een feestje om de tassen met gerechten van restaurant Loro Blonyo uit te pakken. Een proeverij van geuren en kleuren uit de authentieke Indonesische keuken. Alles even vers en bereid met kruidige specerijen. -
PREMIUMOver de Tong
De ster van de chef thuis op tafel
De chef-kok van sterrenrestaurant Monarh in Tilburg maakt kwalitatief uitstekende ingrediënten voor ons klaar. In de keuken wacht nog wel wat werk achter ’t fornuis! -
PREMIUMOver de Tong
Ziel en héél veel zaligheid bij Alma
Van tongstrelende proeverijen tot pure aardse ingrediënten. De bezieling zit in het verhaal dat bij elk bord de keuken van restaurant Alma verlaat.