PREMIUM
En nu in de keuken nog de puntjes op de i
Over de tongZo gek lang huist mooR-up nog niet in Oisterwijk, en toch zit het al vol volk daarboven. Begrijpelijk: fijne sfeer, dito bediening en gastheer. Maar ... het ervaren chefsduo mag er best wat harder aan trekken.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Diner afhalen in Helvoirt: aan tafel hebben we het leven lief
Met de kookkunsten van Chef Hylke van Hout van restaurant ’t Lieve Leven in Helvoirt, hebben we het leven lief aan tafel. Samen met broer Lars aan de voorkant, bestiert Van Hout het restaurant aan de Rijksweg N65 vlakbij Den Bosch. -
PREMIUMOver de Tong
Easy homecooking van Dijk 9 maakt belofte waar
In een stil en verlaten Stratumseind in Eindhoven zetten de chefs van restaurant Dijk 9 met hun afhaalmenu ‘zoden aan de dijk’. -
PREMIUMOver de Tong
Houd Marokkaanse moeders in ere
Op een van de hippere plekken in Eindhoven zit Marokkaans restaurant Chomicha. De keuken is een feest van geurige gerechten uit de tajine. Ook deze chef-kok heeft het koken van zijn moeder geleerd. -
PREMIUMOver de Tong
Kostelijke asperges, vers van het land
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente. -
PREMIUMOver de tong
Gastronomie & glamour (en een verloren wedje)
De multimiljonair die schuilgaat achter Bernardus Golf heeft meer liefhebberijen. Wijn bijvoorbeeld, en haute cuisine. En die etaleert hij graag. Op naar Cromvoirt dus, naar Noble Kitchen – inderdaad: broertje van.
-
PREMIUMOver de Tong
Avondje tafelen is bij chef Ayesta geen straf
Een avondje tafelen in De Koetsier in Boxtel is beslist geen straf. Perfect bereide gerechten en mooie, met zorg opgemaakte borden van chef-kok Ayesta. Wat wil je als mens nog meer bij een avondje uit? -
PREMIUMOver de tong
Een chef-kok die niet alleen in de keuken swingt
Het is een vrolijke verschijning, die Jeremias Carlos David. In zijn handen ligt ons lot bij Le Yuzu, waar ze louter verrassingsmenu’s serveren. We duiken in het diepe – help! Maar de landing is heerlijk zacht. -
PREMIUMOver de Tong
Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Wildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken.