PREMIUM
Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Over de TongWildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Smakelijke gerechten van chef Autiero
Thuis uit eten gaan, is een goed alternatief voor een gezellig avondje tafelen in een restaurant. Met het driegangen menu van restaurant Hofstede de Blaak dineer je thuis lekker en makkelijk. Alleen, wie doet de afwas? -
PREMIUMOver de Tong
Chef Ryan, geknipt voor de ‘take away-service’
Ryan Bahadoer verkiest zijn Foodshop in Helmond boven een regulier restaurant. Ga gerust eens bestellen. De verrassing zit ’m in de flavour. -
PREMIUMRecensie
Passie en liefde uit de Perzische keuken van restaurant Saffraan in Eindhoven
In de keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven worden met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’ bereid. De driegangen-proeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken. Beoordeling: 8. -
PREMIUMOver de Tong
Een dosis geluk van een ambitieuze chef
Bij restaurant ’t Kleijn Geluck in Son val je met je neus in de boter. Kwalitatief hoogstaande gerechten, uitgeserveerd als ware schilderijtjes. -
PREMIUMOver de Tong
Een hapje eten op een magnifieke plek middenin Middelbeers
De locatie van Grand Café De Beerze, in het oude gemeentehuis van Middelbeers, maakt een bezoek zeer de moeite waard. De chefs koken er prima en zonder pretenties, en zorgen voor tevreden gasten.
-
PREMIUMOver de Tong
Houd Marokkaanse moeders in ere
Op een van de hippere plekken in Eindhoven zit Marokkaans restaurant Chomicha. De keuken is een feest van geurige gerechten uit de tajine. Ook deze chef-kok heeft het koken van zijn moeder geleerd. -
PREMIUMOver de Tong
Een chocoladetaartje als ‘guilty pleasure’
Verkwikkend vegetarische gerechten of een lekker sappig stuk vlees met een zinderend aromatische jus. Bij Sfeerlijk in Sprang-Capelle standaard kwaliteit. Maar dan, o la la: dat toetje.... -
PREMIUMOver de Tong
Zomers uitje naar de Bommelerwaard en het terras van In Petto in Rossum
Voor een echt vakantiegevoel in eigen land ben je op het terras van Bistro In Petto in Rossum op het goede adres. Het uitzicht over de dijk en Waal is prachtig en in de bistro heerst gezellige drukte met fietsers en wandelaars die een hapje eten of een drankje pakken.