PREMIUM
Kostelijk troostmenu uit de keuken van Reblochon
Over de TongDe naam van het restaurant is afgeleid van de favoriete kaas van de chef, Reblochon. Ons afhaalmenu staat voor troostrijk eten; heerlijk en méér dan voldoende.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
De vegetariër komt niets tekort bij chef Hans Derks
Een rit naar Ravenstein voor de take-away van restaurant Versaen is geen straf. We zijn bijtijds vertrokken deze zonnige middag om de eetlust op te wekken met een stadswandeling door het pittoreske en sfeervolle Maasstadje. -
PREMIUMOver de Tong
De take-away van Uniek is ‘tafelklaar’
Voor de take-awaygerechten van Eeterij Uniek in Beek en Donk hoeven we geen kookinstructie te volgen, alleen de tafel dekken volstaat. Jammer dat de vis wat te lang is gegaard, maar wat een heerlijke desserts! -
PREMIUMOver de Tong
De rijsttafel speciaal past maar nét op tafel
Een keuze maken uit de menukaart is al een opgave. Laat staan iets kiezen uit wat allemaal op tafel komt bij een rijsttafel. Bunga Melati is een gul familierestaurant. Te weinig eten kan hier bijna niet. -
PREMIUMOver de Tong
Smaakpapillen komen niets tekort bij De Houtloods
Vanaf een uithoek in Brabant was het lang wachten op onze bestelling, maar uiteindelijk voelden we ons ‘Chef voor een dag’, dankzij De Houtloods in Tilburg. -
PREMIUMOver de Tong
Het is geen straf om Trees over de vloer te krijgen
‘Trees voor Thuis’, het twee sterrenmenu van De Treeswijkhoeve in Waalre, blijkt het antwoord op die vervelende coronadagen. Chef Dick Middelweerd tovert een bord vol kostelijke lente.
-
PREMIUMOver de Tong
De perfecte match van Vigor
In restaurant Vigor zet chef-kok Lars Albers zijn signatuur met fraaie combinaties. Samen met Randy Bouwer staat hij garant voor een avondje innovatief en verfijnd eten. -
PREMIUMOver de Tong
Een vakantiegevoel op het eigen terras
Wie het culinaire Sicilië wil ontdekken, moet een bezoek brengen aan restaurant Osteria Ciao Bella in Fort Isabella in Vught. Je proeft de Middellandse Zee in alle gerechten, en dat op je eigen terras bij een ondergaande zon. -
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken.