Of had de chef-kok gewoon zijn dag niet?
Over de TongDe verse tagliatelle is een zompige boel, de sliptongetjes smaken naar karton, en waar is de bediening mee bezig ...? Maar bij ’t Boshuys in Best zit je wel schitterend.
Delen per e-mail
Verder in het nieuws
-
PREMIUM
Over de Tong Een dosis geluk van een ambitieuze chef
Bij restaurant ’t Kleijn Geluck in Son val je met je neus in de boter. Kwalitatief hoogstaande gerechten, uitgeserveerd als ware schilderijtjes. -
PREMIUM
Over de tong Wauw, zo’n restaurant wil iedereen wel in de wijk
RECENSIE Die Heere Sewentien duikt steevast op in de lijstjes van kenners en keurmeesters. Nou, dat snappen wij inmiddels ook, na ons avondje Rosmalen. Je zal maar zo’n zaak in je buurt hebben, zeg ... -
PREMIUM
Over de tong Twee zielen, één gedachte: chapeau, Quatre Bras!
BEST - O jee, een blunderend groentje in de bediening ... En toch is dat niet wat beklijft na ons avondje bij Quatre Bras in Best. Er gaan goddelijke gerechten over de tong en – control-alt-delete – vergeten zijn de beginnersfoutjes. -
PREMIUM
Over de Tong Dit is de Strada del Postel, toch ...?
Zijn charme, de aandoenlijke wijze waarop hij Nederlandse zinnen met Italiaanse woordjes doorspekt, zijn pure, Napolitaanse gerechten. Jaja, de chef-kok van Tina Pica weet wat verleiden is. -
PREMIUM
Over de Tong Het regent loftuitingen voor deze man en mama
‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ...
-
PREMIUM
recensie Het regent loftuitingen voor Mei Wah, dankzij deze man én mama
OVER DE TONG | ‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ... -
PREMIUM
Over de Tong Even geen tijd voor liefde bij de Mouthoeve
Een bakkie troost van het huis, daar moeten we het mee doen. Want bij brasserie De Mouthoeve hebben ze tijdens ons bezoek even andere prioriteiten: een feestdiner. Er zijn nog vijftig wachtenden voor u ... -
PREMIUM
Over de Tong Wenken, maar allerminst op de wenken bediend
Met dat wat op de borden ligt bij restaurant Stout is niks mis – integendeel. Maar het is wel zo jammer dat de bediening ons níét in de watten legt. Terwijl we nota bene de enige gasten zijn ...