Ongedwongen
Spaanse sfeer
Over de TongAan de Markt in Helmond huist brasserie en restaurant Más Braseria waar je kunt tafelen in een Spaans sfeertje. Más betekent vrij vertaald ‘meer’ in het Spaans. Wie wil dat nou niet?
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
De troostende rijsttafel van Nastrium
Chef Djailany van de Laarschot weet zijn gasten telkens weer te verbazen met opmerkelijke combinaties. Achter zijn fornuis van restaurant Nastrium aan de Mierloseweg in Helmond googelt hij met Franse basistechnieken en Oosterse accenten. Zijn Indische roots geven een persoonlijke signatuur aan smaakvolle en bijzondere gerechten. -
PREMIUMOver de Tong
Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Wildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken. -
PREMIUMOver de Tong
Een beroemde gast aan tafel
Op een drukke avond in restaurant De Rechter maakt het personeel aardig wat kilometers tussen tafel en keuken. Een levendige plek dus waar de chef garant staat voor een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. -
PREMIUMOver de Tong
De charmante sfeer van een Franse bistro in Oss
Wie van de sfeer van een Franse bistro houdt, voelt zich thuis bij Bistro Louis in Oss. De inrichting is herkenbaar, op de kaart staan typisch Franse gerechten. De keuken is goed, de bediening straalt plezier uit. -
PREMIUMOver de Tong
Frans sfeertje bij de Verdwaalde Koogel
Restaurant In den Verdwaalde Koogel staat garant voor een flinke dosis charme, sfeer en jofel eten. In het vestingstadje Heusden waait vandaag een Frans briesje. Kijk maar op de menukaart.
-
PREMIUMOver de Tong
Hung Ying, een Chinees met traditie
Wij zijn benieuwd naar het lunchmenu ‘Louis’ op de kaart van restaurant Hung Ying in Eindhoven. Wanneer de lunch bezorgd wordt, slaan we stijl achterover van de hoeveelheid gerechtjes, te veel om allemaal in detail te beschrijven. We nemen u mee aan tafel. -
PREMIUMOver de Tong
Chef-kok Jiorgos van Grieks restaurant Santorini zorgt voor een vakantiegevoel thuis
Je even in Griekenland wanen op het eigen terras in de zon. Met de afhaalgerechten van chef-kok Jiorgos van familie-restaurant Santorini in Veghel neem je het vakantiegevoel mee naar huis. Om lang te tafelen in eigen tuin. -
PREMIUMOver de Tong
De Bout heeft een fijn weekmenu
Ooit werd Soerendonk in het televisieprogramma Het leukste gat van Nederland verkozen tot leukste dorp. Er is blijkbaar ook veel lekkers in Soerendonk. Een attente lezer wees ons op zijn smakelijke ervaringen uit de keuken van restaurant De Bout.