Ons Restaurant is de ‘kraamkamer’ voor toptalent
Over de TongBij opleidingsrestaurant ‘Ons Restaurant’ worden we aangenaam verrast door jong leergierig talent. We krijgen topgerechten voorgeschoteld door de ontwapenende bediening. En we kijken op van de rekening.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Italiaanse tapas naar hartelust bij Donato's in Ravenstein
-
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
Vandaag is de laatste dag dat banken nog acceptgiro’s verwerken. Vanaf morgen is de betaalmethode definitief verleden tijd. Waarom verdwijnt de acceptgiro en wat zijn andere opties? Dat vragen we aan Berend Jan Beugel van de Betaalvereniging en Jurriën Beerda van ouderenorganisatie ANBO. ,,Veel consumenten realiseren zich niet dat er ook een alternatief is.” -
PREMIUM
De ‘catch of the day’, zo op het bord bij Merlin Seafood
Bij het visrestaurant Merlin Seafood Bar aan het Stationsplein in Eindhoven draait alles om vis. De naam is een samenvoegsel van het Franse ‘Mer’ en Linda, de eigenaresse. Linda Rovers koos voor een combinatie van restaurant, winkel en webshop. -
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
Vandaag is het Wereld MS Dag. Wat zijn de symptomen van MS - voluit multiple sclerose - en kun je ooit genezen van deze chronische auto-immuunziekte? Prof. Dr. Guy Laureys, neuroloog in het Universitair Ziekenhuis Gent, geeft uitleg over het ziekteverloop. ,,Er is een genetische component, maar ook omgevingsfactoren kunnen het risico op MS vergroten.” -
PREMIUM
Van 's morgen vroeg tot 's avonds iets te beleven bij Nado
De culinaire route van Nado lijkt nog niet helemaal uitgestippeld, maar dat is niet erg. Het enthousiasme en de potentie van het restaurant in hartje Eindhoven zijn er zeker.
-
PREMIUMOver de Tong
In hartje Oisterwijk proef je de sfeer van de Côte d’Azur
-
-
-
PREMIUMOver de Tong
Chef-kok Florian kookt traditioneel Italiaans met een modern accent
In restaurant La Dolce Vita in Eindhoven word je met Italiaanse charme ontvangen en verwend met traditionele Italiaanse gerechten in een eigentijds jasje. -
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel?