Ook in het paradijs is niet alles perfect
Over de TongHet Valkenswaardse restaurant Eden serveert een paradijs voor thuis aan tafel. De chef heeft zijn best gedaan en prima gerechten meegegeven, maar laat hier en daar een steekje vallen.
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Een mooie plek om te onthaasten
De Kapellerput is een unieke plek in het heide- en bosrijke gebied van Heeze. Ooit was het een klooster van de paters Jezuïeten; dat zij een neus hadden voor mooie plekken wordt ons snel duidelijk. -
PREMIUM
Over de Tong De jonge chef heeft wat in zijn mars
Restaurant Yaya in Eersel kun je gerust een van de ‘Acht Zaligheden’ noemen. ‘Zalig’ zijn in ieder geval ook de aanbiedingen: Yaya bestaat een jaar. De jonge chef-kok Rick van Kessel heeft voldoende creativiteit en kwaliteit te bieden. Soms net iets té creatief. -
PREMIUM
Over de Tong Een tafel vol verse en kruidige verrassingen
Het is een feestje om de tassen met gerechten van restaurant Loro Blonyo uit te pakken. Een proeverij van geuren en kleuren uit de authentieke Indonesische keuken. Alles even vers en bereid met kruidige specerijen. -
PREMIUM
Over de Tong Bij de chef van De Swaen zit lekker koken in zijn DNA
De kwaliteit van de ingrediënten in ons take away-menu is bovengemiddeld, krakend vers en herkenbaar. Bij De Swaen in Oisterwijk krijg je naast de bestelling een hoop liefde mee naar huis. -
PREMIUM
Over de tong Wauw, zo’n restaurant wil iedereen wel in de wijk
RECENSIE Die Heere Sewentien duikt steevast op in de lijstjes van kenners en keurmeesters. Nou, dat snappen wij inmiddels ook, na ons avondje Rosmalen. Je zal maar zo’n zaak in je buurt hebben, zeg ...
-
PREMIUM
Over de Tong Kostelijke asperges, vers van het land
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente. -
PREMIUM
Over de Tong ‘Eetkamergeluk’ voor thuis
De horeca is weer gesloten. Maar bij veel restaurants kan er nog worden afgehaald. Ook bij De Eetkamer in Goirle. Je moet zelf nog wel aan de slag in de keuken met al dat lekkers. Zie het als een gratis kookles. -
PREMIUM
Over de Tong Een ‘kookworkshop’ in eigen keuken
Een diner thuis met een ‘kookworkshop’ van de chef. Bij het verrassingsmenu van restaurant Pit wordt stap-voor-stap verteld hoe je alles moet klaarmaken. Zelfs aan de kleinste details is gedacht.