PREMIUM
Twee zielen, één gedachte: chapeau, Quatre Bras!
Over de tongBEST - O jee, een blunderend groentje in de bediening ... En toch is dat niet wat beklijft na ons avondje bij Quatre Bras in Best. Er gaan goddelijke gerechten over de tong en – control-alt-delete – vergeten zijn de beginnersfoutjes.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Volentieri laat de thuiskok de show aan tafel stelen
De chef van golfrestaurant Volentieri in Asten-Heusden heeft goed nagedacht over de gerechten voor thuis én de thuisbereiding ervan. De uitleg is superieur, evenals de kwaliteit. -
PREMIUMOver de Tong
6,4 voor De Helden van Kien: prachtige locatie, maar de keuken kan beter
Restaurant de Helden van Kien in Sint-Oedenrode ligt schitterend, aan de rand van een park. Helaas maakt de keuken de verwachtingen niet helemaal waar. -
PREMIUMrecensie
Het regent loftuitingen voor Mei Wah, dankzij deze man én mama
OVER DE TONG | ‘Aziatisch restaurant van het jaar’ en een notering in de laatste Lekker. Dus hup, op naar Mei Wah, waar de keukenprinses een bijna 80-jarige is. Nou Sui Wan Yuen-Ko, kietel ook onze smaakpapillen maar ... -
PREMIUMOver de Tong
Smaek doet zijn naam eer aan
Na een viergangenmenu, afgehaald bij restaurant Smaek in Geldrop, zijn we het bij de koffie over één ding eens: een avondje thuisblijven is niet saai. -
PREMIUMOver de Tong
Een hapje eten op een magnifieke plek middenin Middelbeers
De locatie van Grand Café De Beerze, in het oude gemeentehuis van Middelbeers, maakt een bezoek zeer de moeite waard. De chefs koken er prima en zonder pretenties, en zorgen voor tevreden gasten.
-
PREMIUMOver de Tong
Dit is de Strada del Postel, toch ...?
Zijn charme, de aandoenlijke wijze waarop hij Nederlandse zinnen met Italiaanse woordjes doorspekt, zijn pure, Napolitaanse gerechten. Jaja, de chef-kok van Tina Pica weet wat verleiden is. -
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken. -
PREMIUMOver de Tong
Een vakantiegevoel op het eigen terras
Wie het culinaire Sicilië wil ontdekken, moet een bezoek brengen aan restaurant Osteria Ciao Bella in Fort Isabella in Vught. Je proeft de Middellandse Zee in alle gerechten, en dat op je eigen terras bij een ondergaande zon.