Volentieri laat de thuiskok de show aan tafel stelen
Over de TongDe chef van golfrestaurant Volentieri in Asten-Heusden heeft goed nagedacht over de gerechten voor thuis én de thuisbereiding ervan. De uitleg is superieur, evenals de kwaliteit.
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUM
Over de Tong Zinnenprikkelende geuren uit de keuken van chef Azis
Chefkok Azis Chafaï van restaurant La Cocotte weet de ziel te raken met zijn stoofgerechten bereid in de tajine. En de verrukkelijke Arabic-sweets ... om je vingers erbij af te likken. -
PREMIUM
Over de Tong Verwenzaak met een schappelijke prijs
Chef kok Martino Verbruggen wisselde eind 2018 van fornuis naar restaurant La Fleurie in het pittoreske centrum van Oirschot. Ook dáár toont hij zijn vakmanschap. Het restaurant heeft een Bib Gourmand en die is welverdiend. -
PREMIUM
Over de Tong Een mooie plek om te onthaasten
De Kapellerput is een unieke plek in het heide- en bosrijke gebied van Heeze. Ooit was het een klooster van de paters Jezuïeten; dat zij een neus hadden voor mooie plekken wordt ons snel duidelijk. -
PREMIUM
Over de tong Een chef-kok die niet alleen in de keuken swingt
Het is een vrolijke verschijning, die Jeremias Carlos David. In zijn handen ligt ons lot bij Le Yuzu, waar ze louter verrassingsmenu’s serveren. We duiken in het diepe – help! Maar de landing is heerlijk zacht. -
PREMIUM
Over de Tong Ook in het paradijs is niet alles perfect
Het Valkenswaardse restaurant Eden serveert een paradijs voor thuis aan tafel. De chef heeft zijn best gedaan en prima gerechten meegegeven, maar laat hier en daar een steekje vallen.
-
PREMIUM
Over de Tong Een chocoladetaartje als ‘guilty pleasure’
Verkwikkend vegetarische gerechten of een lekker sappig stuk vlees met een zinderend aromatische jus. Bij Sfeerlijk in Sprang-Capelle standaard kwaliteit. Maar dan, o la la: dat toetje.... -
PREMIUM
Over de Tong Bloom mag nog iets meer ontluiken
In de stijlvolle Brasserie Bloom in Eindhoven merk je aan alles dat ze hier gaan voor kwaliteit: de inrichting, de gerechten, de ambiance. Bloom staat klaar voor een groeispurt. -
PREMIUM
Over de tong Twee zielen, één gedachte: chapeau, Quatre Bras!
BEST - O jee, een blunderend groentje in de bediening ... En toch is dat niet wat beklijft na ons avondje bij Quatre Bras in Best. Er gaan goddelijke gerechten over de tong en – control-alt-delete – vergeten zijn de beginnersfoutjes.