Wenken, maar allerminst op de wenken bediend
Over de TongMet dat wat op de borden ligt bij restaurant Stout is niks mis – integendeel. Maar het is wel zo jammer dat de bediening ons níét in de watten legt. Terwijl we nota bene de enige gasten zijn ...
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken. -
PREMIUMOver de Tong
Pittige kruiden en het geheim van de chef
In en om Eindhoven hoef je niet te klagen over het aanbod van Oosterse restaurants. Vorig jaar opende in Nuenen The Yellow Rabbit. In deze koude dagen worden we door de pittige kruiden van binnen verwarmd. -
PREMIUMOver de Tong Thuis
Carla recenseert nu restaurants ‘to go': een grote doos met Oosterse gerechten bij De Rozario in Helmond
In deze tijden van corona switcht Over de Tong van schrijven over een bezoek aan een restaurant naar Over de Tong Thuis. Restaurant De Rozario bijt het spits af en kookt voor zijn gasten thuis. -
PREMIUMOver de Tong
Een mooie plek om te onthaasten
De Kapellerput is een unieke plek in het heide- en bosrijke gebied van Heeze. Ooit was het een klooster van de paters Jezuïeten; dat zij een neus hadden voor mooie plekken wordt ons snel duidelijk. -
PREMIUMOver de Tong
De charmante sfeer van een Franse bistro in Oss
Wie van de sfeer van een Franse bistro houdt, voelt zich thuis bij Bistro Louis in Oss. De inrichting is herkenbaar, op de kaart staan typisch Franse gerechten. De keuken is goed, de bediening straalt plezier uit.
-
PREMIUMOver de tong
Wauw, zo’n restaurant wil iedereen wel in de wijk
RECENSIE Die Heere Sewentien duikt steevast op in de lijstjes van kenners en keurmeesters. Nou, dat snappen wij inmiddels ook, na ons avondje Rosmalen. Je zal maar zo’n zaak in je buurt hebben, zeg ... -
PREMIUMOver de Tong
Houd Marokkaanse moeders in ere
Op een van de hippere plekken in Eindhoven zit Marokkaans restaurant Chomicha. De keuken is een feest van geurige gerechten uit de tajine. Ook deze chef-kok heeft het koken van zijn moeder geleerd. -
PREMIUMOver de Tong
Smaek doet zijn naam eer aan
Na een viergangenmenu, afgehaald bij restaurant Smaek in Geldrop, zijn we het bij de koffie over één ding eens: een avondje thuisblijven is niet saai.